Buna ! Stie cineva de ce imi apare unapproved ? | Ploieşti - LikeALocal Guide

Buna ! Stie cineva de ce imi apare unapproved ?

By Local Guru November 30, 2017
Ploieşti

Buna ! Stie cineva de ce imi apare unapproved ?

(2 answers)
By An Inactive User Local Guru November 30, 2017

Am adaugat cateva muzee,locuri din Ploiesti sau aproape de oras.Multumesc !

Answer the question

2 answers

Inca un tip si Ploiestiul apare pe harta locurilor de vizitat!!! Felicitari pentru munca depusa si noroc la primit cereri de tururi!
Local Expert December 1, 2017
Reply
Ce muzee ai adaugat? Am adaugat si eu cateva. Nu cred ca accepta dubluri.
Local Expert November 30, 2017
Reply
Am adaugat urmatoarele muzee : Muzeul Memorial I.L Caragiale,Muzeul Crama 1777 .Restaurante : DaVinci Ristoranta,Snitzel Haus,magazin : Victorian Luxury Fashion(magazin de ii,costume traditionale din Breaza) si acum voiam sa adaug ceva despre Teatrul Toma Caragiu.
Stiu ca Muzeul Crama este din Valea Calugareasca,insa am precizat ca se afla la o distanta de Ploiesti,sper ca lucrul asta nu pericliteaza faptul ca nu e exact din Ploiesti si de aceea nu-l aproba.Si magazinul de ii,aceeasi poveste,insa sunt locuri care sunt extraordinare,nu voiam sa le trec cu vederea
Imi apare urmatorul mesaj "Great job! You've posted one of your first local tips.
Please note that the tip is not yet public.

We'll now run it by one of our community members to make sure it matches our guidelines. It will appear live on the site once they've approved it. To post local recommendations without restrictions, you need to have three tips approved"
Am vazut ca ai adaugat si tu despre Casa Hagi Prodan...ce chestie ,! si eu am facut la fel :)
Sunt pe telefon si nu vad ce ai pus tu. Scuze.
nu-i problema..eu sunt pe pc...sa fie oare asta problema ? faptul ca le pun de pe pc ? sa inteleg ca este si o aplicatie pe mobil...am cautat-o in magazin play si nu apare.Daca ai putin timp disponibil ma poti indruma te rog frumos? Multumesc
Aplicatia e doar pentru Iphone. Folosesc direct siteul. Scrie cat mai complet, detaliat. Primele 3 sunt verificate de admini. Dupa nu mai ai probleme.
ok..am scris detaliat,am respectat cerintele si totusi la toate imi apare acelasi lucru .iti pot trimite un exemplu concret si te rog frumos daca doresti sa-mi spui daca e ok sau nu ?
Le ia cateva zile sa itu verifice si aprobe 3 tips. Pana cand le vor aproba esti in perioada de proba.
Aha..am inteles acum.o sa astept atunci .am incercat sa iti trimit un print screen,dar nu vad nicio optiune pt a trimite foto.Multumesc mult ! Apropos eu am mai scris despre Gandesti :)
Eu am mai adugata urmatoarele : Filarmonica Paul Constantinescu,Biserica Bunavestire ( am scris despre campania Masa Saracilor care are loc aici,o super initiativa),Sala Sporturilor Olimpia,Bulevardul Independentei,Intersectia Mos Cioceanu,Nero Bianco Coffee